Aktiviteter i Sälen

Besök www.visf.com för mer information om aktiviteter i Sälenfjällen under sommarsäsongen.

Besök www.skistar.com för att läsa mer om aktiviteter i Sälen under vintersäsongen.

Elbilsladdning i Joängsbyn

Nu finns det laddplatser för din el- eller hybridbil i Joängsbyn! Vid receptionen finns det nu 10 st elbilsplatser på 11 kW med typ 2-uttag.

Läs mer på Joängsbyn Laddplats (uppladdning.nu)

Fortfarande sugen på skidåkning?

Än är inte säsongen över i Sälenfjällen utan det finns fortfarande gott om snö och fantastisk skidåkning. Ta chansen att boka en sista-minuten upp till Sälen och ta del av vad som många anser vara den finaste perioden på hela säsongen. Vi har fortfarande några enstaka veckor lediga, skicka iväg en intresseanmälan så berättar vi mer!

Scandinavian Mountains Airport

Om en månad öppnar Scandinavian Mountains Airport, Sälen och Trysil egna flygplats! Det kommer gå direktflyg från Stockholm Bromma, Göteborg, Malmö, Ängelholm och Växjö med Bra, boka här. Från London-Heathrow i England och Köpenhamn, Ålborg i Danmark kommer man kunna flyga direkt med SAS, boka här. Detta tillsammans med att Skistar just nu utvecklar Hundfjället är något som vi ser mycket fram emot.  Joängsbyn ligger perfekt för dig som kommer med flyg och vill även passa på att rekommendera att ta en tur till Trysil som är 45min bort. Det finns fortfarande några stugor lediga vecka 3-8, läs mer om utbyggd stuga med bastu eller standardstuga. Skicka iväg en intresseanmälan så berättar vi mer!